Nieuwe speelsters DSB 1 stellen zich voor

Doordat Nancy van der Ham, Angela Verkerk en Daniëlle Janssen zijn gestopt en Michelle Bruijn terug is naar Caribe en Minke Blok naar de Twins is vertrokken, is de staf van DSB 1 naarstig op zoek gegaan naar versterking. Inmiddels zijn er 3 speelsters die hebben toegezegd dat zij het aankomend seizoen het shirt van HSV Zwijndrecht gaan dragen. Er wordt er nog gezocht naar een pitcher.

Het staat als een paal boven water dat de gemiddelde leeftijd van het team van de beide coaches, Michael Zwitzer en Rob van der Linden, en teammanager Cindy van der Linden, drastisch omlaag gaat. Van 38,4 in 2010 via 28 vorig seizoen, zal het in 2015 op 22,8 liggen.

Gemiddeld leeftijd

Wie gaan de rood/zwarte kleuren van onze club dragen?:

Sophia Verhoeven (17)

Zwijndrecht                                                     

 

 

 

 

 

 

 

 


Sophia Verhoeven (als honkloopster van Domstad Dodgers)

Sophia zal de Benjamin worden van de nieuwe selectie. Heeft haar jeugdopleiding genoten bij Roef! in Moergestel.

Het afgelopen seizoen heeft ze bij tweedeklasser Domstad Dodgers in Utrecht gespeeld en maakt derhalve voor komend seizoen de overstap naar Zwijndrecht.   Sophia speelt derde honk en heeft tevens sterke aanvallende kwaliteiten. Sophia doet een opleiding tot bedrijfsadministratrice/assistente accountant. Sophia woont en studeert in Veghel.

Laura Zuidam (20)

IMG_2577_Fotor

 

 

 

 

 

 

 

 

Laura Zuidam als catcher van Euro Stars in wedstrijd tegen Zwijndrecht met aan slag Kelsey Huijzers

Laura heeft voornamelijk een verleden bij Euro Stars, alwaar ze ook vorig jaar reeds ervaring heeft opgedaan in het spelen op Overgangsklasse niveau.  Laura is catcher en infieldster en zij zal derhalve de vacature invullen die Minke Blok met haar vertrek naar Twins heeft achtergelaten.
In het verre verleden speelde Laura ook voor Blue Hitters en Saints en was ze onderdeel van het Blue Angels-programma, waardoor ze reeds al contacten heeft met o.a. Kelsey Huijzers.  Laura studeert Rechten op de Erasmus Universiteit te Rotterdam en is woonachtig in Capelle a/d IJssel.

HSV Zwijndrecht heet Sophia en Laura van harte welkom bij onze club en hopen dat jullie in de Silver Challenge Leaque een succesvolle periode tegemoet gaan.