A.S. ZONDAG LANDELIJK BEEBALL DAG OP ONZE VELDEN

A.s zondag, 1 juni, organiseren wij een groot Beeballtoernooi met een internationaal tintje. Vanaf 10.00 uur zal op 7 velden door 20 teams gestreden worden om de prijzen. Onze teams zijn zowel in de Rookie Leaque als in de Major Leaque vertegenwoordigd. Het internationale tintje komt doordat er ook een team uit Savigny (Frankrijk) meedoet.

Om 9.30 uur zal onze Kevin Heijstek (hij begon ooit als Beeballer bij onze club zijn indrukwekkende carriére als pitcher van het Nederlands team. Afgelopen WK gooide hij zelfs voor 55000 crazy Japanners in Tokio. Kevin zal het toernooi openen door de gezamenlijke warming up te leiden en daarna tijd vrijmaken om handtekeningen uit te delen.

NEEM JE PET, KNUPPEL, SHIRT, HANDSCHOEN EN……….ALLES WAAR JE EEN HANDTEKENING OP WILT MEE WANT KEVIN HEEFT BELOOFD OM OVERAL EEN HANDTEKING OP TE WILLEN ZETTEN!!!

Ook de voormalige coach van het Nederlands team en tegenwoordig algemeen directeur van voetbalclub AZ, ROBERT EENHOORN, is ‘smorgens aanwezig. Er is tevens een  FUN-park opgezet, waar de Beeballers tussen de wedstijden door zich kunnen vermaken. Voor kinderen en ouders die kennis willen maken met Beeball, ligt er bij de wedstrijdleiding een informatiepakketje klaar en is iemand aanwezig om informatie te verstrekken over Beeball bij HSV Zwijndrecht.

De weersverwachting is uitstekend! Het aantal deelnemers is enorm! Alle vrijwilligers zijn er helemaal klaar voor! De geur van Suikerspinnen en Pannekoeken walmt al over de velden!

Kortom, het wordt een fantastische dag!!! Komt allen!!!!

beeball