Beeball pitchertraining gestart

Afgelopen weekend zijn 3 jonge Beeballers begonnen aan het lange traject om ooit als pitcher in ons eerste team te geraken. Dat Softbal in de genen zit is wel duidelijk.

Morgen 10 mei is er tussen 15.00 en 16.00 uur de tweede training.

Julie’s moeder Denise Hanselman was in haar actieve loopbaan catcher,  Ellen van der Moezel, de moeder van  Bente, is van huis uit pitcher en gooit nog steeds in wedstrijden en Katja van Elten, de moeder van Eva, was een verdienstelijke catcher.

BB EvaEva

 

BB website JulieJulie

  BB BenteBente

Het is dan ook heel mooi dat deze drie jeugdleden in de voetsporen van hun moeders treden en samen met hun trainer en coach Rob van den Boomgaard de eerste stap naar iets moois aan het maken zijn.

De tijd vliegt is een understatement, maar zou zomaar de waarheid kunnen worden. Katje van Elten grapte hierover al: De nieuwe pitchers van 2024! Afwachten of het de waarheid wordt.

De Beeball-groep is best goed gevuld. Toch zijn we op zoek naar nieuw talent. Alle vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom om een keer mee te trainen. (vanaf 5 tot 10 jaar)Niets moet alles mag en niets is verplicht. Wees welkom!!! Wil je informatie over de trainingen? Of heb je andere vragen? Wil je meetrainen? Dan kun je altijd Rob van den Boomgaard bellen of mailen  06-47998816 ofbeeballzwijndrecht@hotmail.com . De Beeballers hebben ook een eigen facebookpagina