Coaching DSB1 seizoen 2014

Het bestuur is zeer verheugd te kunnen aankondigen dat het nieuwe coachkoppel voor DSB1 voor het seizoen 2014 reeds bekend is; Rob van der Linden, een oude bekende van onze vereniging zal samen met oud gediende Michael Zwitzer de verantwoording dragen voor DSB1 in 2014.

Rob heeft in het verleden onze vereniging reeds geholpen met de benodigde resultaten om uiteindelijk na enkele promoties in de hoofdklasse te belanden. Afgelopen seizoen heeft hij specialisatie (slag)training gegeven bij DSB1. Michael heeft na een tweetal jaar assistent te zijn dit jaar de functie hoofdcoach gedeeld met Lennard van der Ham. Het bestuur bedankt Lennard voor zijn bereidwilligheid, inzet en goodwill tijdens het huidig seizoen om zijn beste beentje voor te zetten bij/met DSB1.

De nieuwe coaches zijn samen met ondergetekende druk bezig met het aantrekken van speelsters om niet alleen de gaten te vullen daar waar 4 meiden van DSB1 zich helaas genoodzaakt voelen (tijdelijk) te stoppen (familie en blessures) maar ook om uit te breiden maar zeker ook te verjongen. Dit in combinatie met het nieuwe coachkoppel schept toch wel enkele verwachtingen bij het bestuur voor komend seizoen.