De website gaat op de schop !!

Lieve Vrienden en Vriendinnen,

Dit seizoen is mede dankzij de nieuwe privacy wetgeving het onderhoud aan Website en de Social Media niet goed verlopen. Foto’s mogen bijv. zonder toestemming van de leden niet geplaatst worden, dit geldt voor zowel portretten, teamfoto’s of foto’s gemaakt bij een wedstrijd. Onze clubfotograaf had echt heel graag van ieder team een teamfoto en portretten gemaakt, als gevolg van die nieuwe wetgeving is dit op laag pitje komen te staan.

Sinds kort is er een echte communicatiecommissie in het leven geroepen. Deze commissie heeft al wat voorwerk gedaan en is tot de conclusie gekomen dat alles op de schop moet. Voor de website zijn er al ideeën geopperd, de website wordt sowieso snel helemaal leeg getrokken om er weer actuele informatie op te kunnen plaatsen. Omdat wij voor gebruik foto’s jullie handtekening nodig hebben wordt er een formulier ontworpen. Dit formulier hopen wij snel als mogelijk uit te kunnen rijken en weer retour te ontvangen van jullie met handtekening.

Mocht je tips, ideeën of commentaar hebben lever dit dan in bij één van de commissieleden, Ellen van der Moezel, Suzanne Snikkers of Anneke Thuss-Moes. Stukjes voor Facebook, wedstrijdverslagen of iets dergelijks zullen zo spoedig mogelijk geplaatst worden.

Bardiensten en scheidsrechtersverplichtingen zullen nog tot einde seizoen op de oude wijze worden bijgehouden!

Alvast bedank!!

De Communicatie Cie