DSB bedankt supporters

Via deze weg willen de speelsters, coaches, teammanager en de bat-girl van DSB1 alle (trouwe) supporters van DSB1 van HSV Zwijndrecht hartelijk bedanken voor de steun en support gedurende de weg naar het kampioenschap. Deze weg kreeg afgelopen zondag na de 10-2 zegen op het Groningse Caribe haar extremis. De zegetocht is voor de dames en begeleiding een lange weg geweest, maar mede door de steun van het “Zwijndrechtse supporters legioen” is het gewenste resultaat uiteindelijk 3 wedstrijden voor het einde van de competitie binnen gehaald. Hierbij nogmaals onze hartelijk dank voor al jullie support.

Zondag as. sluiten we de strijd in de promotiepoule af met een uitdubbel tegen Almere ’90, de huidige nummer twee in de promotiepoule.

De week erna, te weten zaterdag 11 oktober, volgt de strijd in de plaatsingsdriekamp om twee plekken in de Silver League van 2015. Locatie hiervan is nog onbekend. Wel is zeker dat de eerste wedstrijd van de dames van Zwijndrecht zal aanvangen om 13.00 uur tegen de nog te bepalen nummer twee uit de promotiepoule. Hierna zullen we de tweede wedstrijd vervolgen tegen Ban Topa Future Stars, de nummer 8 uit de Overgangsklasse. Deze strijd begint om circa 15.00 uur. Hopelijk mogen we ook tijdens de komende twee weekenden nog rekenen op al jullie steun.