Bardiensten

Bij onze vereniging draagt iedereen een steentje bij. Leden worden gevraagd een taak te kiezen (bardienst, scheidsrechter of schoonmaken). Bij de jeugdwedstrijden vragen wij de ouders (een deel van) de bardienst tijdens de wedstrijden op zich te nemen.

De bardienst regelen wij daardoor onderling. Hieronder vind je een overzicht van alle bardiensten. Houd deze pagina goed in de gaten en help je team hier ook aan te herinneren. In de bardienst appgroep worden herinneringen gestuurd en we doen ons best om wijzigingen hier ook in te zetten. Indien wedstrijden worden verplaatst zullen de bardiensten meeschuiven, tenzij dit vanwege eigen wedstrijden niet mogelijk is. In alle gevallen behoudt het bestuur zich het recht voor de indeling waar nodig aan te passen. Als er 00:00 als tijd vermeld staat dan betekent dit meestal tot sluit drankjes schenken en de kas opmaken, dit gaat altijd in goed overleg met het spelende team. Als je wilt weten hoe we de werkplicht precies hebben afgesproken kun je dat hier nakijken.

Indien je niet kunt op de genoemde datum dien je zelf voor een vervanger te zorgen. Gebruik de appgroep van je team(s) als je hierbij hup nodig hebt. Mocht je er echt niet uitkomen kan je dit laten weten in de bardienst appgroep. 

Voor vragen en opmerkingen over de bardiensten: kantine@hsvzwijndrecht.nl

Er zijn nog geen bardiensten toegevoegd.