Kamp 2021

Welkom op de website van het HSV Zwijndrecht kamp 2021.

Het is bijna zover! Op 22, 23 en 24 oktober gaan we op Kamp met de jeugd van HSV Zwijndrecht. Het thema dit jaar is Disney! 

Om alvast in de stemming te komen voor dit leuke weekend lees je deze op deze pagina alle informatie en je kunt je vanaf nu inschrijven! Hieronder kun je alvast het programma van het kampweekend vinden, wat je mee moet nemen en de rest van de informatie die je nodig hebt.

We gaan dit jaar leuke spellen doen op het veld voor het kamphuis en in het speelbos. Natuurlijk gaan we ook lekker sporten. Elk jaar is de sfeer weer ontzettend goed en maken we heel wat spannende avonturen mee, wij hebben er al erg veel zin in om weer heerlijke herinneringen te maken met elkaar! Op deze pagina kan je het kampverslag en foto’s van vorig jaar nog eens bekijken.

Zorg dat je inschrijving zo snel mogelijk gedaan is, uiterlijk 1 oktober zodat we weten wie er mee gaan. Druk op onderstaande knop om bij het inschrijfformulier te komen hier kan je jezelf (laten) inschrijven (door je ouders):

Waar gaan we heen?

Dit jaar gaan we naar het “schoolbuitenhuis” in Oosterhout, een half uurtje rijden vanaf Zwijndrecht. We hebben dit kamphuis gekozen, omdat het aan de heide en bossen ligt, dan kunnen we lekker weer naar buiten! Hier kun je meer informatie vinden over het kamphuis. Op deze pagina vind je ook een FAQ over de corona maatregelen. Wij hanteren deze naast ons eigen protocol. Dit jaar hebben we ook een extra groot kamphuis zodat we de kinderen goed kunnen spreiden door het gebouw.

Het adres is : Vrachelseheide 155, 4904 TJ Oosterhout

Wat gaan we doen?

Op vrijdag verwachten we jullie om 18.30u in het kamphuis. We zullen dan met zijn allen lekker warm eten en uitleggen hoe het zit met corvee en daarna een kennismakingsspel doen. Hierna hebben we nog een gezellige activiteit in het kamphuis.

Op zaterdag beginnen we vroeg met een stevig ontbijt en hebben we een dag vol sport en spel, met tussendoor een lekker broodje. In de middag is er ruimte voor een momentje voor jezelf, huiswerk of een spelletje. Je kan dan ook vast oefenen voor de bonte avond! Na het avondeten zetten we alles klaar en gaan we in de make-up, want op de bonte avond maken we er weer een feestje van!

Voor de oudere kinderen is een speciaal avondprogramma zodat de kleinere kinderen naar Rob zijn ‘verhaaltje voor het slapen gaan’ kunnen luisteren.

Zondag hebben we nog een leuk bosspel op de planning staan. Na de lunch maken we nog wat foto’s en spelen we het hoge ballenspel om het kamp af te sluiten. De kinderen kunnen dan om 15.00u weer opgehaald worden.

Wat neem je mee?

0 Kleding, lekker warm en mag vuil worden.

0  Sportkleding: trainingsbroek, buitensportschoenen, truien 

0  Goede wandelschoenen

0   (veel) Warme sokken 🙂

0   Ondergoed

0   Pyjama

0   Toiletspullen

0   evt. medicijnen

0   Je handschoen

0   Reserveschoenen en sloffen

0   Onderlaken (1 persoon)

0   Kussen +kussensloop

0   Slaapzak of deken

0   Handdoek

0   Doucheslippers

0   Theedoek

0   Zaklamp of hoofdlamp (!!)

0   Plastic tas voor je vuile was

0   Regenkleding of poncho (bij slecht weer)

0   Knuffel 

0   Snoep, niet te gek veel én je moet het kunnen delen!

0 Verkleedkleding- hoeft niet mag wel!

Betaling

De kosten voor kamp zijn €65,00 euro per persoon wanneer je het hele weekend mee gaat. Kom je alleen op zaterdag dan betaal je €30,00. Het bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnummer NL28RABO0106427563 t.n.v. HSV Zwijndrecht in Zwijndrecht onder vermelding van KAMP en de naam van de deelnemer. Graag betaling voor 15 oktober doen.

Page 1 of 2 1 2