Welkom op de website van het HSV Zwijndrecht kamp 2021.

Eindelijk was het zover. Na heel lang wachten konden we weer op kamp 🙂

We zijn naar Oosterhout geweest, lekker in de buurt dus. Je zou denken dat we een makkelijker reis zouden hebben maar het was toch nog een avontuur om het kamphuis te bereiken. De navigatie werkte niet altijd mee en de onverharde weg waar we overheen moesten was ook wel erg spannend!

De leiding had er heel veel zin in en konden weer mooi verkleed iedereen welkom heten!

De Leiding

Dit jaar had een record aantal kinderen zich ingeschreven, de oudste was bijna 16 jaar en de jongste bijna zeven jaar (Benjamin was eigenlijk het jongst met 2 maanden maar die mocht van zijn moeder niet mee doen met de spelletjes)

Wat een gezellige groep!

Vrijdag

Als iedereen aankomt moet je natuurlijk je kamer en bed vinden… er was een kamerverdeling gemaakt om dat wat makkelijker te maken; de kleinsten kregen de prinsen en prinsessenkamers. De oudere pupillen de helden en heldinnenkamers en de aspiranten en junioren de heksen en schurken kamers.

De jongste dametjes vonden het erg fijn om samen op de prinsessenkamer te liggen 😎

Na de spannende reis en kamerindeling lusten we wel een hapje. Vanavond eten we nasi met soep als voorgerecht. Als toetje was er voor vla gezorgd. Tijdens het eten heeft de leiding een welkomstpraatje gehouden en hebben we de afspraken en regels uitgelegd.

Na het eten moet er corvee gedaan worden. De prinsessen stonden als eerste op het programma maar het was een enorme klus voor zoveel mensen! De Schurken hebben de meiden gered. In hun prachtige jurken was het super grappig om ze te zien afwassen!

Na het eten hebben we het schurkenspel gespeeld op het terrein voor het kamphuis. Dat was best spannend want er was weinig licht en de grote kinderen deden ook mee. We hebben elkaar zo wel een beetje leren kennen!

Quizzen

S’avonds laat hebben we binnen gezellig de Quiz van Damien gedaan. Vol met muziek, weetjes over honk- en softbal en voorgaande kampen was het weer een waar spektakel!

Voor de kleintjes tijd om naar bed te gaan! De grotere kinderen blijven zo lang mogelijk wakker natuurlijk, stel je voor dat je wat zal missen 😋 met potjes Weerwolven van Wakkerdam houd je het prima vol!

Zaterdag

We zijn sporters dus we beginnen de dag met een lekkere ochtendgymnastiek! Percy heeft een pittige work-out uitgezet en alle kinderen doen goed mee, al is het maar om het wat warmer te krijgen!

Disney Challenges

Op zaterdag speelden we ook de Disney challenges. We kregen verschillende opdrachten die we met een groepje moeten uitvoeren.

Frozen – Olaf maken

Jungle book: De Stormbaan!!

Na alle pret is het einde van de middag tijd voor wat rust, huiswerk of voorbereiden van de bonte avond. Met een klein groepje wat daar allemaal geen zin in had zijn we gaan wandelen en hebben we bos bingo gespeeld. Vind jij maar eens een eekhoorn of een poot afdruk, dat was nog best lastig!

De Bonte avond

Op zaterdag word steevast de bonte avond gehouden. Kinderen kunnen zich van te voren inschrijven met hun talent. Katja en Suuz hebben een klein kapsalonnetje geopend om de haren van de jongste meiden te doen.

De optredens waren weer geweldig! We hadden een 3 koppige jury bestaande uit Claudia, Rob en Kevin V die de optredens beoordeelde, het was gewoon weer spannend!! Uiteindelijk is de eerste prijs gewonnen door de grote pupillen meiden! De tweede plaats is moest gedeeld worden tussen de prinsessen en de prinsen. Ze waren beide even goed!

de prinsen (pupillen jongens) met hun optreden 2e plaats!)
Het pinguïnlied speciaal voor Damien
stoere schurken

🔥Kampvuur🔥

Na de bonte avond gaan de jongsten lekker slapen. Naast het kamphuis hebben we een lekker warm kampvuur gemaakt en marshmallows geroosterd. Nog even een avond wandeling in het bos en daarna lekker binnen een spel doen (weer weerwolven!!)…knus!

⚾Vrienden 🥰

Zondag

De laatste dag! eerst nog even lekker ontbijten en alvast de kamers opruimen en tassen inpakken.

na het ontbijt en het opruimen hebben we Levend stratego gedaan en daarna lekker wiffle honkbal op het terrein voor het kamphuis. Als lunch hadden we brood en knakworst lekker op het terras want de zo scheen heerlijk!

wat overbleef…….

⚾Tot volgend jaar!⚾

Page 1 of 2 1 2