Juli 2020 – van de kampleiding.

Nu we weer onze wedstrijden kunnen spelen, kunnen we ook eindelijk weer kijken naar de activiteiten die we organiseren. We missen de kinderen enorm en we zijn blij dat we ze bij de wedstrijden weer kunnen zien na zo een lange tijd!

Helaas is minikamp afgelopen jaar niet doorgegaan, maar we hadden dit kamp al gepland staan. Het is lang onzeker geweest of we het door konden laten gaan. Is het kamphuis wel open? Zijn er regels waar we niet aan kunnen voldoen? Gelukkig kwam afgelopen week het verlossende woord vanuit het kamphuis: Met de huidige maatregelen KUNNEN WIJ OP KAMP!!

Kevin en Suuz hebben de eerste maand van de lockdown gebruikt om de weer superleuke spellen te organiseren en het kamp goed voor te bereiden. Het thema is dit jaar ‘’Disney” en daar kan je echt alle kanten mee op!

Zo hebben we bijvoorbeeld een heel vet ‘’Pirates of the carabean’’ -spel voor de oudere kinderen. Voor de jongere kinderen (we hopen de beeballers ook mee te nemen dit jaar!)  zijn tal van spellen met elk een eigen Disneyfilm als basis. Denk aan een vliegend tapijt race bij Aladin en ene kokosnotenspel met Moana!

Net na de zomervakantie volgt net zoals elk jaar meer informatie en de inschrijving. Je kan wel alvast een kijkje nemen op de website van het kamphuis via ttps://www.groepsgebouw.nl/groepsverblijven/oosterhout 

We hebben er zin in!!

Groetjes de Kampleiding!


Page 2 of 2 1 2