Waar gaan we heen?

Dit jaar gaan we naar het “schoolbuitenhuis” in Oosterhout, een half uurtje rijden vanaf Zwijndrecht. We hebben dit kamphuis gekozen, omdat het aan de heide en bossen ligt, dan kunnen we lekker weer naar buiten! Hier kun je meer informatie vinden over het kamphuis. Op deze pagina vind je ook een FAQ over de corona maatregelen. Wij hanteren deze naast ons eigen protocol. Dit jaar hebben we ook een extra groot kamphuis zodat we de kinderen goed kunnen spreiden door het gebouw.

Het adres is : Vrachelseheide 155, 4904 TJ Oosterhout

Wat gaan we doen?

Op vrijdag verwachten we jullie om 18.30u in het kamphuis. We zullen dan met zijn allen lekker warm eten en uitleggen hoe het zit met corvee en daarna een kennismakingsspel doen. Hierna hebben we nog een gezellige activiteit in het kamphuis.

Op zaterdag beginnen we vroeg met een stevig ontbijt en hebben we een dag vol sport en spel, met tussendoor een lekker broodje. Eind van de middag is er ruimte voor een momentje voor jezelf, huiswerk of een spelletje. Je kan dan ook vast oefenen voor de bonte avond! Na het avondeten zetten we alles klaar en gaan we in de make-up, want op de bonte avond maken we er weer een feestje van!

Voor de oudere kinderen is een speciaal avondprogramma zodat de kleinere kinderen naar Rob zijn ‘verhaaltje voor het slapen gaan’ kunnen luisteren bij het kampvuur.

Zondag hebben we nog een leuk bosspel op de planning staan. Na de lunch maken we nog wat foto’s en spelen we het hoge ballenspel om het kamp af te sluiten. De kinderen kunnen dan om 15.00u weer opgehaald worden.

Wat neem je mee?

0 Kleding, lekker warm en mag vuil worden.

0  Sportkleding: trainingsbroek, buitensportschoenen, truien 

0  Goede wandelschoenen

0   (veel) Warme sokken 🙂

0   Ondergoed

0   Pyjama

0   Toiletspullen

0   evt. medicijnen

0   Je handschoen

0   Reserveschoenen en sloffen

0   Onderlaken (1 persoon)

0   Kussen +kussensloop

0   Slaapzak of deken

0   Handdoek

0   Doucheslippers

0   Theedoek

0   Zaklamp of hoofdlamp (!!)

0   Plastic tas voor je vuile was

0   Regenkleding of poncho (bij slecht weer)

0   Knuffel 

0   Snoep, niet te gek veel én je moet het kunnen delen!

0 Verkleedkleding- hoeft niet mag wel!

Betaling

De kosten voor kamp zijn €65,00 euro per persoon wanneer je het hele weekend mee gaat. Kom je alleen op zaterdag dan betaal je €30,00. Het bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnummer NL28RABO0106427563 t.n.v. HSV Zwijndrecht in Zwijndrecht onder vermelding van KAMP en de naam van de deelnemer. Graag betaling voor 15 oktober doen.

Juli 2020 – van de kampleiding.

Nu we weer onze wedstrijden kunnen spelen, kunnen we ook eindelijk weer kijken naar de activiteiten die we organiseren. We missen de kinderen enorm en we zijn blij dat we ze bij de wedstrijden weer kunnen zien na zo een lange tijd!

Helaas is minikamp afgelopen jaar niet doorgegaan, maar we hadden dit kamp al gepland staan. Het is lang onzeker geweest of we het door konden laten gaan. Is het kamphuis wel open? Zijn er regels waar we niet aan kunnen voldoen? Gelukkig kwam afgelopen week het verlossende woord vanuit het kamphuis: Met de huidige maatregelen KUNNEN WIJ OP KAMP!!

Kevin en Suuz hebben de eerste maand van de lockdown gebruikt om de weer superleuke spellen te organiseren en het kamp goed voor te bereiden. Het thema is dit jaar ‘’Disney” en daar kan je echt alle kanten mee op!

Zo hebben we bijvoorbeeld een heel vet ‘’Pirates of the carabean’’ -spel voor de oudere kinderen. Voor de jongere kinderen (we hopen de beeballers ook mee te nemen dit jaar!)  zijn tal van spellen met elk een eigen Disneyfilm als basis. Denk aan een vliegend tapijt race bij Aladin en ene kokosnotenspel met Moana!

Net na de zomervakantie volgt net zoals elk jaar meer informatie en de inschrijving. Je kan wel alvast een kijkje nemen op de website van het kamphuis via ttps://www.groepsgebouw.nl/groepsverblijven/oosterhout 

We hebben er zin in!!

Groetjes de Kampleiding!Page 2 of 2 1 2