Landelijke Beeball dag bijzonder geslaagd !

Beeballdag foto 2

Wij kijken in ons vijftig jarig jubileum jaar terug op een zeer geslaagde landelijke beeball dag
Met hulp van ruim 40 vrijwilligers, waarvan de jongste 7 en de oudste 70 was,  hebben we als club vandaag voor de tweede keer de landelijke beeball dag georganiseerd. Ruim 300 kinderen, waaronder een dertigtal kinderen van Zwijndrechtse basis scholen hebben vandaag een bijzonder geslaagd beeball toernooi gespeeld op onze velden. De dag begon met een centrale training/ warming up onder leiding van oud International en club legende Percy Isenia en jong Oranje softbal internationals Damishah Charles en Isa Los.

003                      005

 

Vervolgens werd er op alle velden een  competitie afgewerkt. De 40 vrijwilligers door de club gemobiliseerd hebben er voor gezorgd dat de kinderen niets te kort kwamen. Van stormbaan tot pannenkoeken, popcorn, ijsjes en fruit. Bovendien was er een levensgrote heuse beeball mascotte waar alle kids mee op de foto’s zijn geweest.

004              Beeball De Brug

“Alles was leuk, maar het slaan en gooien vond ik toch het leukst” aldus de zevenjarige Roan Zaal die bij de beeball rookies van hsv Zwijndrecht speelt.

002             001

De dag werd afgesloten met een medaille en goodiebag voor alle deelnemers, want er waren alleen winnaars. Deze werd uitgereikt door wethouder sport Jolanda de Witte.

De dag had niet zo’n succes kunnen zijn zonder de hulp en sponsoring van de gemeente Zwijndrecht, Heerema Zwijndrecht, Toppie en Lydison.

BBdag644

Alle vrijwilligers die heel goed werk hebben afgeleverd!

Foto’s : Anneke Thuss-Moes