Landelijke Beeball dag zondag 1 juni 2014

GEZOCHT VEEL VRIJWILLIGERS!!!
Op zondag 1 juni 2014 verzorgen wij als club de landelijke BeeBall dag voor de regio Zuid Holland. Dat betekent dat die dag 10 tot 20 BeeBall teams vanuit de regio (leeftijd 6-11 jaar) op ons terrein een groot toernooi spelen gecombineerd met veel sport, spel en fun activiteiten.

Inmiddels hebben we al 10 enthousiaste vrijwilligers gevonden. We hebben er nog véééél méééér nodig!! Hoogstwaarschijnlijk worden alle wedstrijden van onze club (behalve HB1 en DSB1) die dag verschoven. Dat betekent dat ook een groot deel van de actieve spelers en speelsters die dag kunnen helpen, naast het feit dat ook vooraf natuurlijk het nodige moet gebeuren.

Wie zoeken we?
Dit zal een groot evenement zijn dus we zoeken VEEL vrijwilligers die het leuk vinden om (een of meer van) de volgende activiteiten te doen:
wedstrijdleiding en organisatie sponsoring (lokale ondernemers zoeken voor giften, zowel in natura als geld) velden uitleggen (ongeveer 8 velden!) en parkeerbeheer (veel auto’s!!!) begeleiding bij spelletjes (zoals bijvoorbeeld blikwerpen, stormbaan, ringwerpen, etc., etc.)

Maar ook op vlak van:
fotografie / PR
pannenkoeken / poffertjes bakken
schminken
bardienst
schoonmaak gedurende dag (100-200 mensen!)
Etc., Etc.
Vanuit de jeugdcommissie en de BeeBall teams zijn Angela Verkerk, Rob van den Boomgaard en Pim Bezemer hierbij betrokken. De eerste stap die we willen zetten is een werkgroep vormen, waarin taken worden verdeeld en acties zullen worden uitgezet. We zoeken dus ook mensen die het leuk vinden om een deel van de organisatie op zich te nemen.

Hoe kan ik mij aanmelden (of waar kan ik terecht met een vraag)?
Je kunt een email sturen aan pimbezemer@gmail.com.