softbalveld slider

 

In Zwijndrecht op sportpark ‘Bakestein’ is Honk- en Softbalvereniging Zwijndrecht gevestigd.

HSV Zwijndrecht telt op dit moment ruim …..leden waaronder ook een aantal niet spelende leden. De spelende leden komen allemaal uit in diverse teams die deelnemen aan een competitie opgezet door de KNBSB.

Half maart beginnen de oefenwedstrijden, waarna de competitie half april begint. De competitie duurt tot eind september. Na de competitie worden er meestal nog een aantal toernooien gespeeld.

Tijdens de vakantieperiode hebben de teams een “zomerstop”  en wordt er dus niet in competitieverband gespeeld.

Wij beschikking over een eigen sporthal op ons complex op Bakestein. Hier worden in de winterperiode de meeste trainingen gegeven. Ook wordt er ’s-winters een aantal keer een grote sporthal (meestal de Walburghal) afgehuurd zodat getraind kan worden op een wat meer ware grootte van het binnenveld.

De samenstelling van de teams alsmede de uitslagen en standen vindt u op de TEAMS pagina. De meeste niet-spelende leden zijn als vrijwilliger bij de vereniging betrokken, er is bij ons altijd voldoende te doen. De vereniging heeft de beschikking over een prachtige veldaccommodatie waar we best trots op mogen zijn. Dit bestaat uit drie velden, te weten een honkbal-, een softbal- en een apart beeballveld. Daarnaast hebben we een eigen clubhuis, direct gelegen tussen de velden. Dit clubhuis is voorzien van kantine en keuken waar diverse versnaperingen kunnen worden gekocht.

Bestuurlijk organisatorisch heeft HSV Zwijndrecht een Algemeen Bestuur met daarnaast een flink aantal commissies. Elk jaar in de maand maart wordt er een algemene ledenvergadering gehouden waar alle leden voor uitgenodigd worden.

De vereniging kan natuurlijk niet zonder sponsors en gelukkig hebben we er een flink aantal, maar er kunnen er natuurlijk altijd meer bij !

De namen van de sponsors kunt u vinden onder de link ‘sponsors’ op de website