Persoonlijk prijzen DSB1 en even voorstellen

MVP1Zaterdag 2 november tijdens de MVP-avond in de kantine van HSV Zwijndrecht zijn onder grote belangstelling de prijzen uitgereikt voor beste slagvrouw en MVP (Most Valuable Player) van DSB1 over het seizoen 2013. Om klokslag 11 uur ’s avonds werd aanvoerster Minke Blok gekroond tot beste slagvrouw van het seizoen met een slaggemiddelde van precies 0.500 (69 uit 138).Zij werd eerste voor Michelle van Bodegom, die met een gemiddelde van 0.447 (68 uit 152) tweede werd en Kelsey Huijzers die op de derde plaats eindigde met een gemiddelde van 0.378 (56 uit 148).

MVP4Dit alles nadat uit de genomineerde Minke Blok, Michelle van Bodegom en Angela Verkerk de MVP gekozen werd. Hier ging Michelle van Bodegom met de eer strijken. Het juryrapport luidde als volgt: “Michelle heeft progressie geboekt in haar spel. Zowel aanvallend als verdedigend. Ze heeft nadrukkelijk iets gedaan met de positieve kritieken van de coaching aan het begin van het seizoen. Michelle is nummer twee geworden in slaggemiddelde (0.447), RBI’s (41) en gescoorde runs (60) en heeft verdedigend als korte stop en catcher een meer dan belangrijke inbreng gehad voor de ploeg.

MVP2MVP3

 

 

 

 

Na deze prijsuitreiking werden de drie nieuwe aanwinsten van DSB1 die van buiten de vereniging komen aan alle aanwezigen voorgesteld. En tevens was er een foto-momentje met de coaches Rob van der Linden en Michael Zwitzer. Chantal Fehling (21, ex-Schiedam), Kyra van Genderen (22, ex-The Islanders) en Claudia Kranendonk (26, ex-Gryphons)toonden alle drie hun nieuwe Zwijndrecht-shirt.