SLOW PITCH

In navolging op het succes van afgelopen september, wil de vereniging een herstart maken met de Slow Pitch.

De gehele maand juni zal er op de maandagavond gelegenheid zijn om op het softbalveld op een ontspannen manier met elkaar te softballen, met de “regels” van het Slow Pitch in het achterhoofd. Iedereen vanaf een jaar of 18 tot ?? is van harte welkom. Nieuwsgierig naar het Slow pitch? Kijk eens op de site van de KNBSB, daar zie je ook dat dit nieuwe spelaanbod bij veel verenigingen aan het opbloeien is.
Meer weten over slowpitch? Klik hier voor meer informatie

Het is ietwat laagdrempeliger dan het Fast Pitch qua tempo, er wordt een bal met een boog opgegooid naar de slagman en het kan gezelliger zijn omdat het gemengd wordt gespeeld. Dus je kunt makkelijk met je partner mee of hem/haar op sleeptouw nemen. Eigenlijk zoeken wij dus enthousiaste mensen die graag op de maandagavond in juni een potje willen slow pitch softballen. Geef je op, neem iemand mee of kom gewoon lekker zelf ballen!

Wil je iets meer dan alleen maar ballen en zou je ook willen helpen om de boel in banen te leiden? Ook dat kan! Graag zelfs…vele handen maken licht werk en een gezellige boel!

Opgeven kan bij Danielle Zwitzer via michael.danielle@hetnet.nl

GET FIT, HAVE FUN, MAKE FRIENDS!