Softbal jeugd bij HSV Zwijndrecht!!

HSV Zwijndrecht is zeer verheugd om haar leden (en toekomstige leden??) te kunnen laten weten dat per maandag 26 mei een jeugdgroep gaat starten met softbaltrainingen!!

De vereniging heeft een aantal jaar moeten stellen zonder softbaljeugd, daar lijkt nu een ommekeer in te komen. Er staan reeds 5 meiden te trappelen in de leeftijd van 11 tot 16 jaar om te mogen softballen met leeftijdsgenootjes.

De trainingen staan onder leiding van DSB3 speelster Suzanne Snikkers, voor de oudgedienden van onze verenging misschien beter bekend als Suzanne van der Ploeg. Zij wordt bijgestaan door medespeelsters en wekelijks door gasttrainers. Het is de bedoeling dat de meiden gerichte trainingen krijgen waarbij per training een ander facet van het softbal wordt uitgelegd en wordt uitgevoerd. Voor alsnog zijn er alleen trainingen, in de toekomst staan er wedstrijden als doel. Maar om dat te bewerkstelligen, zijn daar zijn iets meer meiden voor nodig. Ben jij of ken jij iemand in de leeftijdscategorie 11-18 jaar die graag eens mee zou willen trainen, weet dan dat jij of die ander van harte welkom bent/is bij HSV Zwijndrecht!!

De trainingen starten om 19.00uur en zullen tot ongeveer 20.30uur duren. Graag tot (een) maandag!