Softbal reunie

Beste softballiefhebsters,

Ooit, of dat nu kort of lang geleden is, hebben jullie met veel plezier op het softbal veld gestaan….dat was in dit geval òf op het oude Feyenoordveld te Varkenoord of bij HSV Zwijndrecht op sportcomplex Bakestein. Helaas is de vereniging (Sparta/)Feyenoord opgehouden met bestaan. De softbalafdeling van HSV Zwijndrecht bestaat dit jaar 40 jaar en doet het aardig met 3 damesteams en 1 herenteam.

Mij, Danielle Zwitzer en ‘vroeger’ was dat alleen nog Verweij, lijkt het leuk om met elkaar/de gezichten van vroeger op een ontspannen manier een potje te ballen. Niet al te fanatiek, rekening houdend met de lichamelijke gesteldheid de volgende ochtend voor sommigen 😉

Zondag 22 september 2013 vind ik mooi klinken. Ware het niet dat een week eerder de competitie pas stopt voor de huidige softbalsters van HSV Zwijndrecht. Mocht daar dus iets verzet moeten worden ivm afgelasting, zal er ws op die zondag 22-9 gespeeld moeten worden. Hou er dan asjeblieft rekening mee dat het dan wordt verzet naar 6 oktober……….

Laten we proberen een wedstrijdje te spelen…ontspannen. Als er genoeg aanmeldingen zijn, misschien wel meerdere. Teamindeling en dergelijke komt vanzelf, al gelang naar wie er zich opgeven. Als je contact hebt met meiden waarmee je vroeger samen hebt gespeeld, check dan of zij ook een uitnodiging hebben gehad. Ik ken niet iedereen en zou het erg vervelend vinden als er iemand wordt overgeslagen! Voor de zekerheid kun je mij haar naam, mailadres en telefoonnummer geven! Andersom mag natuurlijk ook! Deze uitnodiging stuur ik nml ook naar zoveel mogelijk mensen persoonlijk op FB. Voel je eventueel niet overgeslagen, maar meld je gezellig aan!

Als afsluiter van de gezellige middag, is het de bedoeling om na een lekkere douche te BBQen met zijn allen. Partners en kids zijn natuurlijk ook van harte welkom, want die zijn er natuurlijk toch al bij om alle sportieve prestaties van de partner e/o mama op de gevoelige plaat te leggen die dag 😉 Kosten zullen komen op €10 pp, kids t/m 12 jaar €5.

Wil je me alsjeblieft laten weten in een mailtje;
1) of je er bij zult zijn, als toeschouwer
2) of je erbij zult zijn, als speelster
3) of je bij HSV Feyenoord of bij HSV Zwijndrecht gespeeld hebt, of misschien zelfs beiden??
4) hoe lang het geleden is dat je voor het laatst iets gedaan hebt met softbal
5) of je er met de BBQ bij zult zijn en met hoeveel personen
6) op welk mobiel nummer en e-mailadres je het beste bent te bereiken

Ik heb zin in een gezellige (mid-)dag, jij ook??!

Groetjes,
Daan
michael.danielle@hetnet.nl