Sponsorbijeenkomst 2 juni 2013

ONTVANGST CLUBSPONSORS
Op jl. 2 juni heeft de Sponsorcommissie een ontvangst georganiseerd voor de diverse sponsors en begunstigers van onze vereniging. Sedert dit seizoen wordt er veel gerichter gezocht naar sponsors en begunstigers, want zoals bekend moet de begroting nog in evenwicht gebracht worden!
Bewust werd gekozen voor zondag 2 juni, want die dag speelden zowel DSB 1 als HB 1 thuis. De sponsors werden rond 12.30 uur welkom geheten en konden toen een stukje van de wedstrijd van DSB 1 zien. Vervolgens een hapje (traditionele hot dog!) en een drankje en een korte uitleg over onze vereniging. Toen konden de ongeveer 15 aanwezige sponsorvertegenwoordigers nog even naar DSB 1 kijken om vervolgens de start van de wedstrijd van HB 1 mee te maken. Namens Rabobank Drechtsteden gooide Ellen van Hemert bij deze wedstrijd de 1ste bal en overhandigde onze vereniging een cheque van 1.000 Euro!
Uit de reacties van de aanwezigen kon opgemaakt worden dat deze ontvangst in de smaak is gevallen. Mede door het zonnige weer zag ons complex er gezellig uit met activiteiten op alle velden. En er is hoop dat de bestaande sponsors ook nog andere “bekenden” gaan benaderen om ook onze vereniging te steunen!
In ons clubgebouw staan al onze clubsponsors nu met hun logo vermeld (met dank aan Arie Hulsebos en Chantahl Boers). En er nog ruimte voor uitbreiding. Tot slot natuurlijk dank aan Wim en Jopie Verkerk, die er voor zorgden dat het culinair onze sponsors aan niets ontbrak.

Gerard Vaandrager.

SB_0037

 

 

 

 

 

SB_0030

 

 

 

 

 

SB_0009

 

 

 

 

 

SB_0038