Sporten in de herfstvakantie

VRIJDAG 25 OKTOBER: Honkbalclinic en wedstrijd

Ben jij tussen de 4 en 12 jaar oud en heb jij zin om te sporten in de herfstvakantie? In de herfstvakantie wordt er een sportief programma georganiseerd door de Toppie sportcoaches. In samenwerking met verschillende sportverenigingen vinden er de gedurende de gehele week sportactiviteiten en -clinics plaats. Lijkt jou dit leuk? Kijk dan op onderstaande flyer.
Om deel te kunnen nemen moet je, je aanmelden via www.toppiecoach.nl.

Vrijdag kun je meedoen bij ons op de vereniging. Samen met Toppie organiseren we een honkbalclinic en wedstrijd. We maken er een echte training van waarbij verschillende technieken aanbod komen en natuurlijk sluiten we af met een grote partijvorm. Lijkt jou dit leuk? Doe dan mee en vraag ook een vriend of vriendinnetje mee die nog niet lid is van HSV!
Locatie: Honk- en Softbalvereniging Zwijndrecht, Winkelhaak 1
Naast honk- en softbal kan er deze week ook worden deelgenomen aan basketbal, voetbal, handbal, korfbal, turnen, en tennis.
Tijden van de clinic: 14:00uur tot 16:00uur.

Voor vragen kunt u mailen naar contact@toppiecoach.nl of telefonisch contact opnemen met Jordi van Vuren (0625333713).  Wil jij meer weten over Toppie? Volg ons nu op Facebook https://www.facebook.com/ToppieSportenKunstcoach of kijk op de website.

Poster herfstprogramma Toppie 3