Zwijndrecht II vs Hawks IV

Je hebt wedstrijden en je hebt wedstrijden deze koude zaterdagmiddag toen de zon lichtjes over de velden scheen maar er toch een flink koud briesje over de velden heen ging hebben we een echte wedstrijd gespeeld zoals Baseball gespeeld moet worden.

OM 1230 kwamen de spelers en de coaches het sportveld op om met frisse moed de warming up te beginnen na een goede bp ff lekker chillen en kijken naar de tegenstander en lekker commentaar geven onder het genot van een broodje en een peukie in de mond. Daarna hebben Rob en Jan infield gedaan en ikzelf heb lekker veel hoge ballen geslagen voor het buitenveld, ze moesten zeer zeker wennen aan de straffe wind die over het veld tekeer ging maar na enige ballen hadden ze er minder problemen mee. We hadden een Junior meegenomen , Dave van Es, die graag met de grote mannen  het gravel wilde betreden.

Klokslag half drie stonden de teams klaar en ondanks het feit dat de scheids er nog niet was zijn we maar alvast begonnen.
Dillan mocht de spits afbijten op de heuvel en hij zat er gelijk vanaf het begin heel goed in de wedstrijd mooie strikes en zeer goed veldwerk na drie man mochten we gelijk gaan wisselen zonder dat er iemand van de Hawks op het 1e honk terecht was gekomen. Dillan mocht beginnen met slaan en met vier wijd bereikte hij het eerste honk en door een verre honkslag van Kenny kon Dillan het eerste punt verzilveren voor Zwijndrecht, de druk was van de ketel.

De tweede inning van de Hawks was ook snel voorbij 1 honkslag tegen maar twee keer drie slag en actie van Gijs naar Michael en de mannnen konden weer gaan zitten, met nog steeds die hatelijke nul op het scoreblok.
Rick mocht openen maar met een vangbal op het derde honk kon hij snel de dug out weer opzoeken, Michael Hulshof ramde de bal ver het middenveld in en kwam zo op de honken, van te voren had ik al met Mark afgesproken dat als Michael op het eerste honk kwam dat hij zijn beruchte stootslag zou neerleggen, de eerste pitch en het wonder geschiede Mark legde plok de bal heel mooi neer en heel het team van de Hawks stond erbij te kijken en Mark stond al op het eerste honk voor iemand iets kon doen, helaas ging Cedric uit in het middenveld maar Michael kon doorschuiven naar het tweede honk, Dillan sloeg wederom  een verre bal in het middenveld waarop Michael wederom een punt kon scoren en helaas ging ook Shane uit met een vangbal op het eerste honk, maar we hadden wederom een punt erbij.

De slagbeurt van de Hawks was weer met drie man voorbij, wederom 3 slag  een vangbal van Cedric en Michael die de speler op het eerste honk uitmaakte. Toen kwam de beruchte Zwijndrecht inning, het begon met een honkslag van Gijs , daarna Deantje, die een heerlijke partij aan het catchen was en Donny zeer goed vervangt, Dean ramde de bal ver het linksveld in waardoor opa Gijs relaxed over de thuisplaat kon wandelen en Dean kon uitrusten op het tweede honk.Daarna werd Rick wederom een keer voor zijn donder gegooid en met een flinke tik van Mark kon ook Dean binnenkomen, Cedric met vier wijd op het honk. Met twee honken bezet kwam Dillan weer aan slag en die sloeg weer een verre bal in het midveld waardoor Mark en Cedric konden binnenkomen en we waren uitgelopen met 7 punten voorsprong.

vbQFziLfQiyRX5hXTPoU0SaIXKejH22y_M4o71Nfgi8 y7S-kI05UjY2i0Sm5yC_hvThBgU8ipE_5b3lZMUEQYk,tgK6AMtO2WZ8smVT6WX-e-qgOgZNKsEnLu4Svo4-9FU

D7u0bQ2LdDy255X1vF_I54yD9Sda-1I0Dex6BaI6XpQ